Ha megütöm magam és fáj akkor az azért van mert olyan erős vagyok vagy mert olyan gyenge?
Ez milyen kérdés már? :D
Egyébként nem attól lesz valaki erős, h nem fáj neki, ha megütik, ez nem függ össze szerintem.
Inkább azt mondanám, h valami nincs rendben nálad, ha magadat ütögeted és ilyeneken gondolkozol. :D
"Egyébként nem attól lesz valaki erős, hogy nem fáj neki, ha megütik, ez nem függ össze szerintem."
Na ezen hosszasan elgondolkoztam. Érdekes kérdés,érdekes válasz :D Mást akartam felidegesíteni de magamat sikerült :S
5-ös vagyok
Tegyük fel, van egy nagy izomtömeggel rendelkező, erős férfi. Egy 3 éves gyerek teljes erejéből sípcsonton rúgja vagy fejbe vágja a könyökével. Ez nyilván fáj neki, akkor ő most gyenge? Max. nem kezd el nyivákolni, hanem tűri a fájdalmat. A 3 éves gyerek erős? Annyira igen, hogy fájdalmat tudjon okozni, de össze se lehet hasonlítani ezzel a férfival. Erre gondoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!