Mit csináljak a bikinivonalamon a szőrrel?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy az utóbbi időben eléggé megnőtt a bikinivonalamon a szőr, és azért zavar mert már a franciabugyiból is kibuggyan.. A fürdőruháról még nem is beszélve.Magamnak csak nem tudom leborotválni, nem látom és még megsérteném vagy ilyesmi.. Kozmetikus nem tudom csinál-e ilyet, de nem akarok elmenni mert egyrészt kínos lenne másrészt rohadt fájdalmas harmadrészt anyámnak is el kéne ahhoz mondanom. Vágjam le ollóval, vagy mit csináljak? 14/L2013. máj. 12. 21:58
1/4 anonim válasza:
Próbáld ki a Veet szőrtelenítő krémet, akkor nem vágod meg magad, és nem kell elmenned kozmetikushoz sem.
2/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen mint neked, de hogy ne legyen állandó munka vele, én csak nyáron strandidőszakban borotválom a bikinivonalat, máskor nem. Lehet h ciki, de ez van, úgysem látja más. Egyébként ha jól előkészíted, pl. borotvahab, akkor eléggé megpuhul ott minden és úgy tudod leborotválni, hogy tuti nem vágod meg magad. De hogyh nem látod, a bikinivonal akk is látható ha csak lenézel...v mit nem látsz pontosan?
16/L
4/4 A kérdező kommentje:
hát nem csak elöl van róla szó, hanem alul is azt nem látom rajta. de am köszi a válaszokat
2013. máj. 16. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!