Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért jó petárdázni?

Miért jó petárdázni?

Figyelt kérdés
Én ki nem állhatom a hangját. Ismerősöm dobott el egyet, de nem tudom, mit lehet élvezni benne, pláne, hogy meg lehet sérülni tőle. Valaki megmagyarázná?

2013. máj. 12. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ünnepeken ünneplő eszköz,úgy mint akár a tüzijáték is.
2013. máj. 12. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi értelme,és lehet hogy ünnepekre találták ki,de erről a sok degenerált nem tud.
2013. máj. 12. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

minden tüzijáték veszélyes ha nem megfelelően használják a rakéták a római gyertyák a vulkánok stb stb.

azért szeretik mert olcsó és izgalmas.

400-800 forint 100 darab ugyanennyiért csak 12 darab mini rakétát lehet kapni szóval az ár itt is beleszól.

2013. júl. 22. 18:36
 4/4 vyrob ***** válasza:
utolsó hozászolónak van igaza mindentől meg lehet sérülni ha azt nem megfelelően használod .nem minden petárdának van csak hang efekte vannak olyanok is mint pl a la bomba hogy zölden világit és utána durran vagy kubi böller németeknél gyékény kocka és robanásnál arany lehulló pálmák láthatóak vagy multicobra szlovákoknál durrog forog és recseg vagy több funkciosak mint pl németeknek a hexenknall az ezüstösen világit mind egy szökökut és utána durran. olyan mint a normál zöld nálunk.te nemszereted az ok de sokan szeretik és a tiltás felesleges csak fokozza a vágyat és igen olcsob mint a tüzijáték még a mega petárda is.
2013. szept. 2. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!