Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy elkezdtem összevarrni az ujjaim. A középsőt és a mutatóujjam kezdtem egymáshoz varrni kék cérnával. Az egyik lyukon kétszer akartam átfűzni a a cérnát, amit meg is tettem. Ennek következtében leszakadt a fél ujjbegyem. Ömlött a vér, de mire kiértem a csaphoz, h lemossam, addigra megalvadt. Lemostam az alvadt vért de már nem volt benne a cérna.

Ez az álom mit jelenthet?

17/l

2009. szept. 30. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak a pontosítás kedvéért - amikor felébredtél a középső és a mutatóujjad hol volt pontosan?
2009. szept. 30. 22:10
 2/6 A kérdező kommentje:
A párnán.
2009. szept. 30. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Kevés sárgarépát ettél, vigyázz az ilyesmire....
2009. szept. 30. 22:56
 4/6 A kérdező kommentje:
De a sárgarépa miért van összefüggésben az álmommal?
2009. szept. 30. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
lool csak azért mondtam a sárgarépát mert az álomnak nincs semmi köze a valóságos JÖVŐHÖZ, max a multhoz, semmi más, lehet hogy rossz napod volt, vagy mitttom én..... ne higgy ilyen hülyeségekben ember gondolkozz ha az álmoknak lenne jelentése akk egész nap német könyvet bámulnék hogy megálmodjam az ellenőrző kérdéseit,..
2009. okt. 1. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
hihi én akkor álmodtam ilyesmit mikor vészhelyzetet néztem xd
2009. okt. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!