Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyibe kerül...

Szerintetek mennyibe kerül egy jó helyen az alábbi tetoválás?

Figyelt kérdés
"Don't let the fear of falling keep you from flying." felirat, kb. másfél centi magas, nem túl széles/nyújtott betűkkel
2013. máj. 11. 20:32
 1/4 anonim válasza:
Egy elég jó helyen, ahol szinte az ország legjobb tintaminősége van, ott sztem egy 10-esre tippelnék, de sztem ezt attól a szalontól kellene megkérdezned, ahol ezt csináltatni akarod.
2013. máj. 12. 17:10
 2/4 anonim válasza:
De az is lehet, hogy egy ötösből kijönnél, bár ekkora feliratnál inkább az előző tippen. :)
2013. máj. 12. 17:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából ahol a másik tetkómat csináltattam, ott megkérdeztem, és 45ezret mondtak, amit én angyon durván soknak találok, azért is kérdeztem meg itt is... Én is egy olyan 10essel számoltam, "legrosszabb" esetben is...
2013. máj. 15. 17:04
 4/4 anonim válasza:
Uh azért az durva.
2013. máj. 15. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!