Mi van velem? Lehet az anorexia kezdete?
Figyelt kérdés
Néhány hete elkezdtem diétázni. Egy hete hagyhattam abba és diéta helyett sportolni kezdtem. (futás,hasprés.ugrókötelezés+joga)
Nem tudok enni mert ha egy kicsit is eszek fáj a hasam és miután ettem úgy gondolom ez undoritó és hányingerem lesz. Utána elkezdek ugrókötelezni és futni. És nem tudom megállni ezt. Előfordul hogy megkivánok valamit de miután megettem megbánom és hányingerem lesz.
2013. máj. 11. 18:34
1/1 Hatlábú Farkas válasza:
A SPORT Minden esetben egészséges.
Maradj az egészséges (VALÓBAN FARM -rol származó ) élelmiszerekkel, és a szervezeted megoldja az ehhez hasonló (apró) gondokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!