IxD kérdése:
Szerintetek mien lett az uj honfoglalo kulseje?
Figyelt kérdés
Szerintem rohadt szar lett es miert van az hogy amikor jatekot keresek mind ilyen nevu karakterek jonnek be hogy Robert meg Katalin plusz ha kilepek az oldalrol es ha visszalepek ugyan azt a sz@r jatekot meg vegig kell jatszanom es mi lett a villam haborukkal meg az ilyenekkel?2013. máj. 11. 18:08
2/8 unbelieveable válasza:
undorító... nem is játszok többet
3/8 anonim válasza:
Már én sem nagyon lépek be, amióta megújult. A régit jobban szerettem én is. Több játéklehetőség volt, most meg még a kérdések 90%-áról fingom nincs, hogy mi a helyes válasz. :/
4/8 anonim válasza:
az a véleményem róla hogy copy-paste
5/8 anonim válasza:
szerintem én sem játszom többet :( pedig úgy imádtam.
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon szar lett.Csak olvasatok a honfoglalo facebookjan a hozzaszolasokat!
2013. máj. 15. 13:11
7/8 anonim válasza:
Olyan jó volt, de többet már nem játszom...
Ez miez? Kérem vissza a régit!
8/8 anonim válasza:
Egyet játszottam az újjal összesen, de nagyon nem jön be... Ez volt az egyetlen játék, amivel szerettem játszani... hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!