Melyik telefont vegyem meg?
Figyelt kérdés
Most döntöttem el ,hogy veszek egy új telót.Samsungot szeretnék inkább.Nézégettem a : Samsung Galaxy Mini ,Galaxy Mini 2,Galaxy ace,Galaxy Gio,Galaxy Y ,Galaxy Chat,Galaxy Young,Galaxy Wawe telefonokat.Ezek közül szerintetek melyik a legjobb választás.Ebben a kategóriában még milyen telefonok vannak De androidos.Köszönöm!2013. máj. 11. 12:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem az Ace tud a legtöbbet :). Nekem Y van és az is nagyon jó és nem mellesleg feleannyiba kerül mint az Ace. A Mini és Mini 2 sem rossz. A többit annyira nem ismerem.
Ja és még egy kicsit többet tudnak: Samsung Galaxy S(2,3):)
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszod. :)
2013. máj. 12. 07:50
3/4 anonim válasza:
ezek közül én a samsung galaxy mini 2 ajánlanám de ha akarsz egy ezzel egy árban lévö ütés álo viz álo okos telefont akkor v husz max huszon 5 ezer ért vehetsz egy motorola defy-it a google ekeresöbe ugy tutsz gsm ben telefont keresni ahol olcsobb is hogy beirod a telefon nevét leg elöször és utánna aszt irod hogy használtgsm és egy kék honlap lesz küldök 1 1 linket az emlitett telefonoklol
4/4 A kérdező kommentje:
a 3-as válaszolonak kösz
Én a Samsung Galaxy Mini 2 mellet döntöttem és nem csalódtam
5. napja van meg és nincs semmi gond vele :D
KÖSZ
2013. máj. 20. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!