Minek a hangját utálod nagyon?
Figyelt kérdés
én a horkolásét, a fog szívásét,csámcsogásét:D2009. szept. 30. 16:14
1/21 anonim 

válasza:

a fog szívás az mi?
én amúgy a porszívóét nem bírom elviselni, ideges leszek tőle.
2/21 anonim 

válasza:

amikor valaki cuppog a nyelvével evés közben, vagy ha szívja az orrát, szörcsög. meg a hülye lányok vihogását.
3/21 anonim válasza:
amikor a kanál vagy a kés valakinek a fogához koccan
(ki is rázott a hideg hogy rágondoltam:S)
4/21 anonim 

válasza:

Ha valaki egyfolytában üvölt a fülembe. Pl. egy focimeccsen...:)
5/21 anonim 

válasza:

Az ébresztőóra hangját.... :D
Amúgy meg attól én is a falra tudok mászni ha valaki végig húzza az evőeszközt a fogán jájjj :S A horkolás is nagyon fel tud idegesíteni. Meg ha valaki evés közben nyammog/cuppog vagy, hogy írjam le azt a hangot. Szóval elég sok minden van ami idegesít :D
6/21 A kérdező kommentje:
első válaszolónak:
a fogszívás az, amikor például beleakdo vmi az ember fogába és hogy is mondjam... a nyelvével szívja ki és ilyet éles, cuppogó hangot ad ki
2009. szept. 30. 16:34
7/21 A kérdező kommentje:
*beleakad
bocsi :)
2009. szept. 30. 16:34
8/21 anonim 

válasza:

szerintem a fogorvosnal lévő fogszívásra gondolt,,, bar lehet nem,,de az engem jobban idegesít... amugy engem a vezetékes telefonunk hangja irrital,, nagyon sz@r :D
9/21 anonim 

válasza:

Buszoknak a dudája. Kireped a dobhártyám, emellett sokkoló is. Kiugrik az ember a nadrágjából. ^^' Plusz utálom a lányok idióta röhögcsélését, és a nem igazán tehetséges egyedeknek az énektudását (dehát egy ének órán muszáj). A kaputelefon idegesítő csörgését, és a mobilokban beépített csengőhangoknak azt a snazz, unalmas zajongását... pff
10/21 anonim 

válasza:

Ébresztőóra, horkolás, kalapács, ha fúrnak...
Hirtelen ennyi jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!