Mi történik, ha valaki ecstasy-nak álcázott, de valójában ártalmatlan cukorkát árul pl. diszkóban?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, valaki otthon tablettázógéppel szőlőcukorból meg valami aromából (pl. amitől kicsit keserű, hogy igazinak hasson) előállít ál-ecstasy tablettákat. Disco-ban árulja mondjuk egy ezresért darbját, mondván gyenge cucc.
1. kérdés: Megbüntethetik érte, ha a tabletta ártalmatlan? (tekintsünk el attól hogy van-e vállalkozóija, árulhat-e a disco területén, stb.)
2. Előfordulhat, hogy a placebo-hatás miatt valaki elhiszi és tényleg "pörög" tőle?
2013. máj. 10. 00:50
1/7 anonim válasza:
1. Természetesen ige, hiszen kábítószerként árulod.
2. Előfordulhat, de rendszeres használók szerintem nem rájönnek hogy nem stimmel valami.
2/7 anonim válasza:
1. Természetesen ige, hiszen kábítószerként árulod.
2. Előfordulhat, de rendszeres használók szerintem rájönnek hogy nem stimmel valami.
3/7 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy kábítószerként árulja, letagadja. Porrá tört algopyrint nem tilos árulni tudtommal. A másik dolog meg az, hogy a vevők valószínűleg nem fognak feljelentést tenni, hogy drogot akartak venni és átverték őket... A placebo hatás meg abszolút beüthet.
4/7 A kérdező kommentje:
ja, mondjuk ha valaki nekiáll 1000 ft-os tablettákat árulni a discoban nem kell mondania hogy mi az a sok marha meg veszi, mert eszébe se jut hogy nem drog.
2013. máj. 10. 03:42
5/7 anonim válasza:
Szerintem előbb ütnének ki az emberek a hajad alól, hogy nem üt a cucc, mint a yardok lekapcsolnának!
6/7 anonim válasza:
Algopirynt is tilos árulni, és mindenféle gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!