Emelt angolosok! Milyen volt ma az érettségi?
Szerintem az első feladat nagyon könnyű volt, de a többi szövegértést is tudtam. A nyelvhelyesség picit nehezebb volt, de meg tudtam csinálni, a magnón a másodiknál túl gyorsan beszélt a csóka, de azért amit tudtam, beírtam. :)
A levél szerintem nagyon jól sikerült.
Nektek? :)
Az olvasott szövegértés kimondottan könnyű volt, a nyelvhelyességgel sem akadtak problémáim. A hallott szövegértésnél kicsit zavaró volt, hogy a felügyelő tanár állandóan beleköhögött, ott biztosan veszítek jó pár pontot. A leveleknek kimondottan örültem, piszkozat nélkül írtam őket, bár ettől függetlenül kihasználtam a 4 órát.
Összességében az írásbelire olyan 90% körül számítok.
Az első két feladatlapot gyorsan megcsináltam, a hallott szövegértés k*baszott sz*r volt szerintem, az elsőből alig értettem valamit, a második nem volt olyan nehéz, a harmadik megint sz*r volt, mert az a degenerált csávó kb. úgy beszélt, mintha mindjárt bealudna...
A levélírást kicsit elkapkodtam, azt majd meglátjuk milyen lesz.
egyetértek!
a szövegértésen egészen meglepödtem, h ennyire könnyű volt!
nekem a nyelvhelyességnél már adódtak problémáim! főleg a másodikban!
a levéltémák kifejezetten jók voltak.
a listeningben a második volt sztem a legszörnyebb!! attól a sok böszme állattól már herótom volt!:D
Én 1-2 hónapja megcsináltam itthon az ÖSSZES eddigi emelt angol érettségit, és szerintem ez benne volt a top 5 legkönnyebben, az elmúlt évek érettségijei közül pedig ez volt a legkönnyebb.
a szövegértés nagyon könnyű volt, 3 hibátlan feladatom lett a 4-ből.
A nyelvhelyesség rosszul szokott menni, de most az is egész jól ment, azt hiszem. Itt az utolsó feladatban vesztettem több pontot. A 30-ból kb. 23 pontos lesz a nyelvhelyességem.
A hallgatásnál egy hibátlan feladatom van, egy 1 hibás és egy 4 hibás (az az állatos, ami mindenki szerint nehéz volt).
A levelek szerintem jól mentek, könnyűek voltak, remélem, hogy nem pontozzák le.
Na de most várj.
Van közép és emeltszintű érettségi is angolból?
Most olvasom itt, hogy állatos a szöveghallgatásnál és nálam ilyen nem volt, csak egy ikres egy űrhajós meg a nursery-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!