Milyen "káromkodást" használtok ha pl. beveritek a lábatokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szeretnék frappáns, tömör "káromkodásokat" olvasni amit lehet használni pl. egy lábbeverésnél.
A sima káromkodásokat ne is írjátok mint b.meg vagy ku.any.d mert azok helyett keresek valami viccesebbet :D
A válaszokat előre is köszönöm...
2009. szept. 30. 05:58
1/16 anonim válasza:
Mivel van egy kislányom nem beszélhetek elötte csúnyán,de én azt szoktam mondani hogy a kurtafarkú kismalac...
3/16 anonim válasza:
egy hangos áu után : "a birkába" aztán megint áu áu :D
4/16 anonim válasza:
a rák megeszi azt a rohadt életet xD
5/16 anonim válasza:
Hogy fordulnának ki a rugóid...!
6/16 anonim válasza:
Ööö... Hát én perkelézek. XD Ha beverem a lábam, vagy nekimegyek valaminek, általában csak azt kiabálom hirtelen, hogy "perkele", de valami iszonyat hülye hangon tudom mondani. XD Amúgy ez a szó a mi "b@zdmeg"-ünk finn megfelelője. :D
8/16 anonim válasza:
apádfa.sza-apádfüle
k.urvaanyád-kurtafarkúkismalac
rohadj oda!
meg ilyenek ami jön =)
de legtöbbször káromkodok inkább, megszoktam.
16/L
10/16 anonim válasza:
hogy az a román tevenyereggyártó mocskos krva életbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!