Van egy nagyon szép lány csak nemtudom rá-e írjak?!
Van egy nagyon szép lány csak nemtudom rá-e írjak :D
Majáliskor láttam először(nem egy helyen voltunk csak eljött meglátogatni a barátnőjét aki velünk volt.)Nem voltak ott sokáig 5percet max.Amikor indultak hazafelé megkérdezte a nevem...Ez jó jel?:D
1-2 napja bökdössük egymást facebookon...Szerintetek ráírjak?:D:D
MINDENKÉPPEN!!!
max elküld a fenébe :D
Fuuu, velem is hasonló van! A fenébe, hogy minden csaj ezt játsza! Volt régebben egy másik csaj akire hajtottam az mindig a bolondot járatta velem. Olyanokat írt, amit nem lehetett félreérteni, nyomult rám, ez tuti, haverjaim is leelemezték a chat-elésünk és ugyan azt a következtetést vonták le, mint én. Aztán másnap suliba meg le sem sz@rt! Aztán én is lesz@rtam magasról, mennyem má, vannak jobb csajok is, hülye dilis csaj!
Késöbb kiderült haverjaim is ugyan ezen dolgokon estek át, csak ök nem mondtak le a csajról, így sikerült befűzniük. Bazzz... Hát én nem fogok nyalni az tuti!
Hát nem egy jo sztori, tom, de legalább jósz@r is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!