Sok animét néztem, jött egy (a haverjaim szerint) jó ötletem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jött egy ötletem, csinálnák belőle rajzfilmet, de az én helyzetemben ez képtelenség, max egy netről leszedett programmal, de olyat nem ismerek, esetleg egy képregényt csinálhatnék, vagy könyvet írhatnák, de nem tudom, érdemes-e belevágnom:S Szerintetek?2009. szept. 29. 20:12
1/3 anonim válasza:
Manapság eléggé telített a piac anime fronton. Ha pénzt is akarsz ebből csinálni-márpedig miért ne akarnál-akkor valami nagyon eredeti "ötlet", történet kell, jó karakterekkel. Sok sikert hozzá. Amúgy nekem az animéről egyből a Dragon ball jut eszembe, örök kedvenc!
2/3 anonim válasza:
Rajzfilmet semmiképpen nem fogsz tudni csinálni a "semmiből". Képregényt ha jól tudsz rajzolni akkro sikerülhet. Könyvkiadás nehézkes és drága folyamat én már 2 éve írok regényeket de még nem sikerült könyvet kiadnom. Manapság ak iadók nem fognak egy ismeretlen szerző munkájába pénzt fektetni(könyvkiadás) sajátkiadásban tdnád csak megcsinálni de ahhoz, hogy minden jól menjen minimum egy millió kell. Ha mindenképpen írni akarsz akkor írd le egy füzetbe, ha a nagyvilágvéleményére is kiváncsi vagy, akkor tedd azt amit én blogolj.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok komolyan belevágni,max ilyen pár részes kis fan sori, pár havernakXD thx a válaszokat ^^
2009. szept. 30. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!