Szent Johanna-láz, Cortez. Miéért?
Miért oltogat mindenkit a sok SzJGer, aki nem ismeri Cortezt és a Szent Johannát? Miért akaratoskodnak, miért tartják magukat jobbaknak azoknál, akik nem olvasták, vagy nem tetszett nekik?
Miért nem értik meg, hogy Cortez egyszerűen nem létezik?
Miért nem értik meg, hogy a való élet messze nem ilyen?
Én olvastam a könyvet. Jól megírt tucatkönyv, mai nyelvezettel. Van ezer ilyesmi könyv, csak kevésbé felkapottak. Egyszerű sablonvonal. Adott egy szenvedő csaj, egy lehetetlenül menő és híres és jó kinézetű srác. Aztán a soook szerencsétlenkedés után összejönnek, és az ember felsóhajt, hogy "na véégre!".
Kinek volt ez még ismerős?
Oké, kezeket le. Akkor most dugjuk össze a fejünket, és próbáljuk már meg kitalálni, hogy miért?
Pont az ilyen könyvek miatt nő meg a tinilányok meg a tizenakárhányévesek ízlésküszöbe.. Mindenkiben Cortezt keresik, aki nem olyan, az nem is jó. Közben meg lehet, hogy egy csapat fiú néz utána, várják, hogy észrevegye, hogy nekik tetszik, és szeretnék megismerni, vagy akár a legjobb barátja is.. De nem. A "Cortez-vakság" miatt ezekre nem figyelnek, ha feltűnik egy barna/fekete hajú srác kék szemmel, pilótaszemcsivel, már egyből dobban a szívük, hogy "óó, ott van az én Cortezeeem <3"...
Lehet hogy talán nem is kérdés volt. De mégis. Aki megérti ezt a sok miértet, segítsen! Én ezen nem tudok már kiigazodni. Messze nem..
16/L, egy felháborodott volt SzJG olvasó
Én nem olvastam, de 12-13 éves lányoknak biztos jó lehet ez a könyvsorozat, mert ők most kezdenek felnőni és tényleg valami földöntúli izének képzelik sokan közülük a tinikort. Pedig nem olyan, tényleg,mint az amcsi filmekben.
Annak a korosztálynak, akinek ez íródott, alapból szokása, hogy leolt mindenkit, akinek az ízlése eltér az övétől. Általában ezt kinövik, mondjuk van, aki sajnos
nem...
Egyébként utálom az összes ilyet, meg a női magazinokat is...Olyan elvárásokat támaszt a pasikkal szemben a nőkben, hogy az hihetetlen. Na meg a fölösleges dolgokra terelik a hangsúlyt, pl. ha van rajtad 5 kg fölösleg, véletlenül se vegyél fel virágmintás cuccot, mert az bűn... XDDD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!