Szerintetek cink a fogszabályzó? Fájni fog ha felteszik?
Szerintem mindenképpen hátrányos a megjelenésre.
Ha lehet mindenképp kivehetőt hordj. Nekem olyan volt és csak esténként raktam be. Semmilyen következménye nem volt, nem lassította a folyamatot. Fájni fog minden újrahúzás után, nekem ha csak egy kicsit is hozzáért valami a fogamhoz belenyilallt a fájdalom. Ilyenkor nap közben is hordtam, hogy gyorsan túl legyek rajta. 1-2 nap után már hozzá is igazodott a fogsorom és nem fájt, utána megint csak estére raktam be.
Dehogy lesz cuki!! Én már 1 teljes éve szenvedek az osztálytársaim megjegyzéseitől pedig 6. osztályos koromig nagyon felkapott csaj voltam! Minden fiú körülöttem forgott de mindennek oda!!!!!!! :(!! Már nem vagyok a régi hála a fogorvosomnak és az anyámnak akik erőltették azt a csúnya keretes SZTK szemüveget és azt az ósdi fogszabályzót!!
Elegem van!
De hidd el csak jót akarok neked!
Tegyél meg mindent hogy ne kelljen fogszabályzót viselned!!!
szerintem de ez csak az én véleményem h igen is megéri :)) nekem többen is dicsérték és azt mondták h jól áll :)) nekem az önbizalmamon sokat javított :)) és nekem pont az ellenkezője mióta van azóta mindenki velem akar foglalkozik :))
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!