Mi az az étel amit nem szerettek?
Figyelt kérdés
Mit is miért?2009. szept. 29. 19:02
1/13 anonim válasza:
A paradicsomos káposztát.
Hányingerem van a káposztától, a paradicsomot meg alapból nem szeretem:S
2/13 anonim válasza:
Hurka, majas. Egyszer beteg voltam toluk, azota nem kivanom.
32/L
3/13 anonim válasza:
pacal..undorodom már a szagától is :S:D
4/13 anonim válasza:
én asszem nemtudnék olyat mondani..:D
én mindent szeretek, kivéve amit rosszul készítenek el...
5/13 anonim válasza:
Lecsó(már a szagától irdatlan hányinger tör rám),tök minden formában,káposztástészta!:S
6/13 anonim válasza:
Lencse, már a szagától is rosszul vagyok.
7/13 anonim válasza:
Ananász,datolya,tengeri kütyük,hal,füge--->Ezeket a szaguk miatt.Mazsola,aszalt gyümölcsök, mert olyan aszott.
9/13 anonim válasza:
gulyásleves :S
ahhogy ránézek egy olyan undor kap el h jön h hánnyak.anyám legtöbbször mégis azt csinál...
meg kocsonya
de azt jobban utálom,már csak a neve hallatán rosszul vagyok :S
hát ha még ránézek blööööeeeeeeeeeee
aztán arról ne is beszéljönk h mi lenne ha megkóstolnám,mert rohannom kell a mosdóba :S
10/13 anonim válasza:
sajt (6 éve semmilyen formában nem ettem,mert 8 éves koromban túl sokat ettem belőle, és megbetegedtem és egy csomó ideig hánytam tőle(mellesleg emetofóbiás vagyok, tehát érthető hogy rossz emlék fűződik hozzá). ezen kívül a sóska(nem szeretem a savanykás íze miatt.) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!