1kamionos kérdése:
GPS Androidon! Ha valaki használ ilyent, megadná a sys fájlból az elérési utat? Az enyém nem indítja el, mindig azt kéri, hogy tegyem be az SD kártyát a térképekkel!
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 14:05
1/9 anonim válasza:
Az SD kártyára van telepítve a program?
2/9 A kérdező kommentje:
igen, azon van a teljes IGO Primo. Ha a GPS-en bemegyek a fájlkezelőbe, akkor előjön minden fájl, de indításkor térképes sd kártyát kér
2013. máj. 7. 15:33
3/9 anonim válasza:
És térkép is van a programban ugye?
4/9 A kérdező kommentje:
igen, a content mappán belül van a map mappa az összes térképpel
2013. máj. 8. 10:24
5/9 A kérdező kommentje:
amikor az sd kártyát behelyeztem, a kpl programmal, akkor az IGO Primo..... bak fájl elindításával feltelepítette a gépre, az asztalon megjelent az IGO indító ikonja, arra kattintva indulna, csak kiírja, hogy helyezzem be a térképeket tartalmazó sd kártyát
2013. máj. 8. 10:27
6/9 anonim válasza:
Én is Primo-t használok. Szerintem szedd le, aztán tedd fel újból az egészet. A telepítő fájlt az SD-re rakd, aztán onnan indítsd. Ha így sem, akkor írj pm-et.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót! Majdnem úgy csináltam. Rátettem a gépre egy IGO mappát létrehozva, abban a sys fájlban a folders-nél az elérési útból kiszedtem az sd-re irányuló szöveget, ráklikkeltem az apk fájlra és feltelepítette, majd kilépve az ikonra, és elindult! De kérnék segítséget, mert az alsó info sávja a készüléknek belelóg és takarja a képernyő alsó szélét, ezt hogy tudom kikapcsolni, vagy lejjebb hozni
2013. máj. 8. 14:11
8/9 anonim válasza:
A program verziójának felbontásával meg kell egyeznie a telefon felbontásával. Ha többszöri indítás után sem változott, akkor az lesz a gond. Tehát pl. ha neked 320x240-es készüléked van, akkor a programnak támogatnia kell ezt a felbontást.
9/9 A kérdező kommentje:
a felbontás egyezik, mert az IGO 9. a syst már a felbontás alapján adja. 800x480-as a program is és az xtab-50 is. Végülis nem lenne rossz ez így, mert nem kellene kilépni a programból, ha bele akarnék nézni a gépbe, csak beletakar a gps kép aljába, a menü felirat fele látszik csak.
2013. máj. 9. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!