Van fent egy meztelen fénykép rólam, amit nem én tettem fel és titokban fotóztak le. Dagadt vagyok és a csávó meg egy cigány (tényleg az) és nem törli le a képet de már megkértem. Mit tegyek?
Már írtam neki 2x is, hogy törölje le de úgy sem fogja.
Mit tegyek, hogy az a kép ne legyen fent??
megnyitod a képet
nyomsz egy frissitést (F5) mert ez a gagyi új típusú képnézegető van.. ekkor betölti a régit a fehér alapon
a kép jobb sarka alatt sorakozik mindenféle kis izé, úgy mint
Album:Profilképek
Megosztva:Nyilvános
Fénykép megjelölése
Helyszín szerkesztése
Képnézegető megnyitása
Letöltés
Bejelentem
meglepő módon a "bejelentem"et választod
ott van egy olyan, hogy "zaklat engem, vagy ismerősöm"
ha azt jelölöd, ott van egy olyan, hogy jelentheted rendőrségnek is... különböző választási lehetőségek vannak, mint ismerős törlése, tiltása, meg levél küldése hogy jelented.. meg rendőrt hívsz:D nemtom mit örténik, ha arra nyomsz rá, de biztos megijed, és végülis összekötöd a kép törlését és a hatósági ügyet is, igazából csak jól jársz vele.. meg biztos komolyabban figyelnek rá az adminok is, mint egy "nem tetszik ez a kép" bejelentésre:D
és alul kipipálod a "jelentem a facebooknak" dolgot és leokézod és annyi:)
aztán vagy történik valami, vagy nem, tapasztalatom még nincs erről a facebookon.. de itt már töröltettem jópár kérdést, és elég hatékonyak a modik:D
zöldkezet, ha működik!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!