Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok game hostingot, ami cs...

Tudtok game hostingot, ami cs 1.6 konfigost keres?

Figyelt kérdés

Hali.

Tudtok olyan game hostingot ami cs 1.6 konfigost keres?

Minden modban konfigoltam már szervert, ha nagyon kell plugint is írok. A segítségeket előre is köszönöm!:)

2013. máj. 6. 19:03
 1/3 szücsi98500 válasza:
Én épp keresek, ingyen dolgozol?? Mer akkor lehet róla szó
2013. júl. 11. 21:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Melyik game hostingnál? :)
2013. júl. 14. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Ingyen ne vállald semmiképp... Még ha fizetést nem is, akkro valami kedvezményt vagy valamit kérj tőlük...

Egyébként nézz szét a hostingok weblapjai között, ott biztos van hír, hogy keresnek-e valakit, vagy sem. Esetleg van a weblapjukon elérheőség, és érdeklődj ott. Pár hostingot leírok: ServerHive.net, sunwell.hu, synhosting.eu, HFG.hu, Warhosting.HU, Clans.hu, PlayHosting.hu, xzn.hu

Ennyit tudok :D A sunwell jelenleg a legnagyobb hosting, ott érdkelődj először. Bár régen ismertem egy jó configost, Ecsi volt a neve, ő a synhostingnál tevékenykedett.

2013. szept. 3. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!