Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tehetek valamit? (lent)....

Tehetek valamit? (lent). Lécci olvassátok el.13/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban,aki beszólogat,vagyis több 2-3 hogy ronda vagyok,a külsőmre megjegyzéseket mondanak.Utálok emiatt iskolába járni,reggel tiszta ideges vagyok.Egyszer(!)mondtam anyámnak ezt,de azt is mondtam neki hogy ne beszéljen az osztályfőnökkel és senkivel se.De mégis betelefonált,ezt az ofőtől tudom,aki azt mondta felviszi ezért az igazgatóiba a fiút.Az ofőnek nem mondtam semmit,azt mondtam nem emiatt nem akarok menni.De szerintem végül felvitte a fiút az igazgatóiba+nemrég telefonált,anyámat kereste,de ő dolgozik 6-ig.Az ofő azt mondta majd hívja fel az anyám ha hazaért.De én nem akartam az egészből semmit.Gondolom,már semmit sem tehetek,de azért(is) leírtam mert ki akartam beszélni(írni)valakinek magamból+hátha mégis tudtok tanácsot adni.(bár erre már nemhiszem)
2013. máj. 6. 15:40
 1/1 anonim válasza:
Csinalj ugy mint ha nem erdekelne, es hidd el abba fogjak hagyni
2013. máj. 6. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!