Miért mondta a természetgyógyász, hogy nem ehetek sárgarépát, lestyánt, petrezselymet és leveszöldségeket? Azt hittem, hogy ezek egészségesek.
Tudtommal a petrezselyemnek magas a vastartalma, a sárgarépának a karotin-tartalma.
Inkább arra szokták ösztönözni az embereket, kismamákat, hogy egyenek minél többet.
Ezért én a helyedben a dokinál erőteljesen rákérdeznék.
Most látodm, nem doki, hanem természet-gyógyász.
Akkor méginkább a dokidat kérdezd, és a természet-gyógyász tanácsát addig hagyd függőben!
Ez nekem is erősen feladta a leckét...azt hittem ezek mind jók, A nulla vasamra szedek már gyógyszert, mert rossz volt a laborom, de nagyon furcsállom, hogy mintha pont ellentétesek lennének a tanácsai.
Ha mondott volna rá okot, fel tudnám fogni, de így csak egyszerűen nem értem...
Köszi:)
Azt mondom, kismamaként hagyatkozz az orvosok tudományára.
Személy szerint természetgyógyászt én csak két esetben szoktam ajánlani:
- vagy olyan minimális probléma van valakinél, hogy a gyógyszertárban, gyógynövényben kapható cuccok mellé amit nyújtani tud (pl. egy bokaficamnál, hasonlónál) az valóban csak ráadás
- vagy olyan esetekben, amikor már az orvosok "lemondtak" a betegről. Olyankor még "vaktyúk is talál szemet" alapon egy természet-gyógyász is művelhet csodákat.
A te esetedben persze te tudod, miért fordultál hozzá, de a fenti tanácsai alapján nem biztos, hogy vakon bíznék benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!