Mi a véleményetek a Vateráról, Teszveszről? Vásároltatok/nátok ott?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 02:35
2/7 anonim válasza:
Én vaterán vásároltam már párszor, eddig semmi problémám nem volt, mindig korrektek voltak velem. Igaz, csak olyantól vásároltam eddig, akinek elég sok pozitív visszajelzése volt.
3/7 anonim válasza:
persze, jól működnek, nagyon sokat vásároltam meg adtam is el, de az eladás már nagoyn nem éri meg mert bevezették a termékfeltöltési díjat is.
4/7 anonim válasza:
Én szoktam eladni és vásárolni is, nekem tetszik. Csakhát egyre többe kerül eladni, így az olcsóbb dolgokat nem éri meg felrakni sem... :S
A vásárlással semmi jelentős problémám nem volt eddig.
5/7 anonim válasza:
Szia! Én nagyon sokat vásároltam már eddig a Vateráról és mindig megbízhatóak voltak a "partnerek". Van vmi szabály is arról, hogy nem lehet becsapni a vásárlókat, de ezt az oldalon pontosabban is megtalálod!
6/7 anonim válasza:
Mindkét oldalról vásároltam már, semmi gond nem volt. Az eladóval kell egyezkedni, de eddig nem volt baj, aki szélhámos az nem sokáig marad bent, és sok negatív visszajelzés után nem is vásárolnak tőle.
7/7 anonim válasza:
Tetszik mind a két aukciós oldal...,eddig nem volt semmi gond a vételnél se és az eladásaimnál se,remélem ez a jövőben is igy marad!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!