Mit tudnék kezdeni ezzel a helyzettel? Holnapig jó lenne a válasz.
Figyelt kérdés
Na szóval az iskolában folyamatosan gyötörnek lelkileg és egyszer emiatt verekedésem is volt, azóta pedig a lány küldözgeti rám a haverjait meg barátnőit és rám vannak szállva a suliban... Csak nem értem miért, mert nem ártottam nekik.. Ha nem akarok idő előtt megőrülni, és olyat tenni ami miatt börtönbe kerülök, mit tudnék csinálni? Másik suliba hiába megyek, mert ez már a sokadik próbálkozás volt, és itt legalább lógni tudok. De ha el is mennék máshova, már csak az a lehetőség maradt, hogy megyén kívülre, azt pedig nem szeretném.. És hát ott sincs rá garancia, hogy nem piszkálnak majd. Mellékesen, lehet furán hangzik ez a dolog, hogy én vagyok a "kis szent" aki nem csinál semmit, jó mert én se vagyok szent.. De azoknak az embereknek akik belémkötöttek csak önvédelmi célból ártottam.. De sajnos már ez megy gyerekkorom óta.. Komolyan nem tudom mit tudnék csinálni. Ja és a tanárokkal hiába beszélek, mert velük már beszéltem, de nem tudnak ezzel a helyzettel mit kezdeni, mert talán még jobban félnek a diákoktól, mint én.. Mit tudnék kezdeni holnap? Már így is nyugtatózom magam.. Előre is köszönöm..:/2013. máj. 5. 18:19
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és ha ez számít valamit akkor 17 vagyok és lány.
2013. máj. 5. 18:26
2/5 anonim 

válasza:

És miért van az, hogy mindig belédkötnek?
3/5 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de az írásodból azt látom, hogy nem a diák társaiddal van gond, hanem veled. Azt pedig, hogy mi az, csak te tudhatod. De tényleg jó lenne tudni miért piszkálnak, mert így nem tudunk segíteni.
4/5 anonim 

válasza:

Reagálsz valahogy a szekálásodra?
Ha igen, az a baj, ha nem akkor meg az.
5/5 A kérdező kommentje:
Valamikor reagálok, de valamikor nem.. mindkét esetben én járok rosszabbul. Törölték a hozzászólásomat trágárság miatt, de a csaj belém kötött én meg megkérdeztem mi a baja velem, mikor nem is ismer azt utána nekem támadt..
2013. máj. 5. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!