Munkát mért nem találok? én vagyok a béna?
Állást keresek már vagy fél éve..de semmi hír sehonnan
Érettségim van. Raktáron dolgoztam eddig kb csak.
19é.(vidéken lakom, de pest tömegközlekedéssel 1óra kb.) Netten végig nyálaztam már kb mindent ami elérhető közelségbe van és válasz e-mailt se kapok csak nagy ritkán de az is gép üzenet. Mit csinálok rosszul? Ismerősöket is végig kérdeztem már többször is.. Ötlet? Plz mentsetek meg! XD
Manapság már nem divat válaszolni. Egy állásra 50+ a jelentkező, nincs munkaadónak kedve mindenkinek megírni, hogy "bocsi, majd máskor".
Te mit csinálsz rosszul? Nem tudom milyen munkát akarsz, de érettségivel nem nagyon fognak felvenni. Gondolom továbbtanulni nem akarsz, de egy OKJ képzést vagy szakmát azért mégiscsak kéne.
Szerintem nagyon fontos a jó önéletrajz is, és hogy azzal (na és a fotóddal!) milyen benyomást keltesz:)
Én neten nézegettem mintákat, és azt olvastam, hogy van olyan önéletrajz típus, amit gerilla önéletrajznak hívnak. Annyi a lényege, hogy kicsit személyesebbre veszed... leírod, miben vagy jó, és mit kedvelhet rajtad a munkaadód. Így máris szimpibb leszel.
Legyen jó a helyesírása, ez is nagyon fontos.
A fotód pedig legyen vidám, világos és olyan, amin csinosabb vagy igényesebb ruhában vagy:)
A többi meg sajna szerencse kérdése...
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!