Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Munkát mért nem találok? én...

Munkát mért nem találok? én vagyok a béna?

Figyelt kérdés

Állást keresek már vagy fél éve..de semmi hír sehonnan

Érettségim van. Raktáron dolgoztam eddig kb csak.

19é.(vidéken lakom, de pest tömegközlekedéssel 1óra kb.) Netten végig nyálaztam már kb mindent ami elérhető közelségbe van és válasz e-mailt se kapok csak nagy ritkán de az is gép üzenet. Mit csinálok rosszul? Ismerősöket is végig kérdeztem már többször is.. Ötlet? Plz mentsetek meg! XD

2013. máj. 5. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Manapság már nem divat válaszolni. Egy állásra 50+ a jelentkező, nincs munkaadónak kedve mindenkinek megírni, hogy "bocsi, majd máskor".

Te mit csinálsz rosszul? Nem tudom milyen munkát akarsz, de érettségivel nem nagyon fognak felvenni. Gondolom továbbtanulni nem akarsz, de egy OKJ képzést vagy szakmát azért mégiscsak kéne.

2013. máj. 5. 16:57
 2/6 A kérdező kommentje:
akarok tovább tanulni. php és java programozást akarok de a suli pénz.. és itthonra is kell a pénz mert szarban a haza.
2013. máj. 5. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fontos a jó önéletrajz is, és hogy azzal (na és a fotóddal!) milyen benyomást keltesz:)

Én neten nézegettem mintákat, és azt olvastam, hogy van olyan önéletrajz típus, amit gerilla önéletrajznak hívnak. Annyi a lényege, hogy kicsit személyesebbre veszed... leírod, miben vagy jó, és mit kedvelhet rajtad a munkaadód. Így máris szimpibb leszel.

Legyen jó a helyesírása, ez is nagyon fontos.

A fotód pedig legyen vidám, világos és olyan, amin csinosabb vagy igényesebb ruhában vagy:)

A többi meg sajna szerencse kérdése...

Sok sikert!:)

2013. máj. 5. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és sok helyen kedvelhetik szerintem a személyes megjelenést is... már csak a hatékonyság miatt is érdemes, meg jobb benyomást tudsz kelteni, mint egy e-mailen, amit lehet, hogy el se olvasnak..
2013. máj. 5. 17:16
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) hát megpróbálom úgy is
2013. máj. 5. 17:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Találtam xD bár persze nem fizet agyon.. 400órabér lényegében de nem szakadok meg és nincs messze se :D
2013. máj. 11. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!