Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyenek voltak a 60-as,70-es,...

Milyenek voltak a 60-as,70-es,80-as,90-es évek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nagyon érdekel,hogy milyenek lehettek régen ezek az évek.Ahogy látom a régi képeket elgondolkozok azon,hogy én miért ebbe az időszakba születtem?A forintnak régen volt értéke,megbecsülték az embereket,cigányok dolgoztak,F1 izgalmasabb volt, ahogy elmesélték nekem.Most meg 10 évesen a lányok már szülnek.Elcseszett generációba születtem.

#1960-
2013. máj. 4. 17:42
 1/1 anonim válasza:
hát igen. a régi évek sokkalta jobbak voltak. voltak munka helyek, nem kellet amiatt aggódnod hogy munkanélküli leszel vagy hasonlók. régen még a gyerekek sem így a számítógép előtt gubasztottak hanem mindig kijártak a barátokkal focizni vagy mentek túrázni hasonlók.mindenki tisztelt mindenkit. az emberek akkoriban segítették egymást nem úgy mint mostanság hogy csak a pénz a pénz a pénz. régen ha nem is volt pénz mindenki tartott állatokat. és cserélgettek. pl. húst gabonára vagy ilyenek. a sport is nagyon jó volt akkoriban. bár most is vannak nagyon jó sportolók de régen ez is jobb volt.
2013. máj. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!