Áramlopás. Jelentsem, vagy ne?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Helyzet, hogy megismerkedtem egy csajjal, akivel össze is költöztem. Azonban kidobott, és egy rakat cuccom nála maradt. Azt mondta, azt nem vihetem el. Ameddig mellette laktam, észrevettem egy áramlopó eszközt a ház falán egy postaládába rejtve. Szerintetek ha megzsarolom, hogy feljelentem, vissza adja a cuccaim? Kb 3 millió forintom maradt nála háztartási eszközökbe befektetve.
Problémám, ami miatt hezitálok, az hogy van nála 3 gyerek, akiket imádok, és nem akarnám, hogy esetleg a gyerekekkel az utcára kerülnének, vagy a gyerekek intézetbe mennének.
2013. máj. 4. 15:46
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan zsarold meg! Ami jár, az jár!
2/5 anonim válasza:
Az áramlopó is úgy működik, hogy könnyen eltávolítható. Ha megzsarolod, akkor azon nyomban eltávolítja a "lopótököt", így mehetnek hozzá ellenőrzésre, nem fognak már találni ott semmit. Lebuktatni se tudod, mert ha bejelented, kimennek hozzá, meglássa őket, és 3 másodperc alatt nyomtalanul eltávolítja az eszközt. Ki van ez előre találva....
3/5 anonim válasza:
Csinálj egy videót vagy képeket az áramlopóról. Azzal már zsarolhatod.
4/5 anonim válasza:
Hagyd a francba,az idő sokmindent begyógyít,kérd a cuccaid pár hónap múlva,vissza fogja adni,nem ismered a nőket?
5/5 A kérdező kommentje:
Le van fotózva, és elég fura a szerkezet, mert meg is olvadt miatta már az óraszekrényben a kismegszakító kapcsoló. Azt szinte 2 hetente kell cseréltetnie.
2013. máj. 5. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!