Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen jel van rajta? Szerinte...

Milyen jel van rajta? Szerintetek is ez egy övcsat?

Figyelt kérdés

Szerintem ez egy övcsat, fogalmam sincs milyen jel van rajta, de már nagyon érdekel.Már elég rossz állapotban van, mivel tudnám megtisztítani a rozsdától stb...

Van-e ennek értéke? Az uncsim azt mondta hogy ez az osztrák magyar monarchia jele, de néztem képeket nem nagyon hasonlít, de nem tudom......

Kb 7cm hosszú ami az egyik képen is látszik.

[link]

[link]

[link]

[link]

ha kell rakok fel több képet is, vagy megpróbálom csiszolni, de félek hogy nagyon megrongálom, ha mégis lenne értéke.

2013. máj. 3. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy övcsat-e de a minta alapján ez inkább amerikai és nem magyar.

Ez egy 2. világháborús US Army övcsat amin hasonló minta van:

[link]

Hogy hogyan tisztítsd meg arra nem tudok tippeket adni, de szerintem ne csiszold, mert akkor lekopik a minta.

2013. máj. 3. 19:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Igaz hasonlít rá, még további kommenteket várok, hátha valaki felismeri, lehet hogy más. A sas vagy sólyom (hagyjuk inkább madárnak. A madár feje felett az enyémnek nincs olyan karika valami.

Olvastam egy érdekes dolgot, coca vagy pepsi kólába kell beletenni és az lemarja a rozsdát ez tényleg igaz?

2013. máj. 3. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!