11 éves vagyok mindehol szőrösödöm nagyon még "ott" is, haverjaim nem ennyire ez normális? 160 cm vagyok 50.1 kg Van még más kérdés is.
- Az Alkonyatot nézem ez baj?
- Taylor Lautner a példaképem ez baj? mert haverok szerint igen.
- Érdekel csókolózás ez jó vagy rossz? vagy korai?
- Taylor Lautner Edzésterveket akarok végrehajtani korai?
- Tetszik egy lány aki 7-szer dobott de látom a reményt érdemes próbálkozni? mert érezni akarom a szabad szerelmet
- Normális hogy ilyeneket kérdezek? xD
Nem baj ha azért nézed mert tetszik, nem pedig mások miatt.
Nem baj ha a példaképed, míg nem betegesen az
A csókolózást minden egészséges embert érdekel.
Nem tudom milyen edzésterv, ha saját testsúlyos akkor csináld nyugodtan
Hát ha 7x dobott rá, felesleges kínlódni vele. a ''szabad szerelmet'' mással is át tudod élni nem csak vele
Döntsd el te magad hogy normális e hogy ilyet kérdezel :D
-normális, van aki korábban, van aki később kezd el szőrösödni
-állítólag elég nyálas film
-meleg vagy... Alkonyatot is ezért nézed.
-ha lánnyal, akkor nem baj, csak korai. ha fiúval, akkor meleg vagy.
-nem ismerem az edzésterveit, de egy korábbi kérdésre visszatérve....
-látom, kitartó vagy. ha elviselsz még néhány dobást, próbálkozz.
-nem, nem normális, menj a bánatba aludni!
- Nem vagyok meleg -.- azért nézem mert kezdett érdekelni meg a nővérem is nézte és hát megnéztem és tetszett nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése
- Csókolózni lánnyal te butus :D
- A taylor lautner a példaképem kérdésen úgy értettem hogy róla veszek példát olyan erős akarok lenni mint ő és emiatt az ő edzésterveit korai csinálni? Egy lány miatt aki nagyon tetszik:D
Szőrösödés - genetika. Valamint az is lehet, hogy biológiai szinten korábban kezdtél el érni.
Már miért lenne? Amíg nem az alapján éled az életed...
Azt választasz példaképnek, akit akarsz. Ehhez a haverjaidnak semmi köze. Valamit szimbolizál számodra a példaképed, amit szeretnél elérni, és ehhez erőt is ad, hogy igen, lehetséges.
Miért lenne rossz? Azt, hogy korai e vagy sem, nem lehet így szimplán megtudni.
EZ viszont korai. Várj még vele egy pár évet.
Azután, hogy hétszer dobott? Hát, ő is szeretné érezni a szabad szerelmet, de nem veled. Inkább ne próbálkozz.
Mindenkinek mást jelent a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!