Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 11 éves vagyok mindehol...

11 éves vagyok mindehol szőrösödöm nagyon még "ott" is, haverjaim nem ennyire ez normális? 160 cm vagyok 50.1 kg Van még más kérdés is.

Figyelt kérdés

- Az Alkonyatot nézem ez baj?

- Taylor Lautner a példaképem ez baj? mert haverok szerint igen.

- Érdekel csókolózás ez jó vagy rossz? vagy korai?

- Taylor Lautner Edzésterveket akarok végrehajtani korai?

- Tetszik egy lány aki 7-szer dobott de látom a reményt érdemes próbálkozni? mert érezni akarom a szabad szerelmet

- Normális hogy ilyeneket kérdezek? xD

2013. máj. 2. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem baj ha azért nézed mert tetszik, nem pedig mások miatt.

Nem baj ha a példaképed, míg nem betegesen az

A csókolózást minden egészséges embert érdekel.

Nem tudom milyen edzésterv, ha saját testsúlyos akkor csináld nyugodtan

Hát ha 7x dobott rá, felesleges kínlódni vele. a ''szabad szerelmet'' mással is át tudod élni nem csak vele

Döntsd el te magad hogy normális e hogy ilyet kérdezel :D

2013. máj. 2. 23:38
 2/6 anonim válasza:

-normális, van aki korábban, van aki később kezd el szőrösödni

-állítólag elég nyálas film

-meleg vagy... Alkonyatot is ezért nézed.

-ha lánnyal, akkor nem baj, csak korai. ha fiúval, akkor meleg vagy.

-nem ismerem az edzésterveit, de egy korábbi kérdésre visszatérve....

-látom, kitartó vagy. ha elviselsz még néhány dobást, próbálkozz.

-nem, nem normális, menj a bánatba aludni!

2013. máj. 3. 01:04
 3/6 A kérdező kommentje:

- Nem vagyok meleg -.- azért nézem mert kezdett érdekelni meg a nővérem is nézte és hát megnéztem és tetszett nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése

- Csókolózni lánnyal te butus :D

- A taylor lautner a példaképem kérdésen úgy értettem hogy róla veszek példát olyan erős akarok lenni mint ő és emiatt az ő edzésterveit korai csinálni? Egy lány miatt aki nagyon tetszik:D

2013. máj. 3. 11:52
 4/6 anonim válasza:
azért egy kis helyesírást tanulhatnál ezek helyett, azzal talán többre mész! írásjelek használata legfőképp!
2013. máj. 3. 11:59
 5/6 SoundscapeToArdor válasza:

Szőrösödés - genetika. Valamint az is lehet, hogy biológiai szinten korábban kezdtél el érni.

Már miért lenne? Amíg nem az alapján éled az életed...

Azt választasz példaképnek, akit akarsz. Ehhez a haverjaidnak semmi köze. Valamit szimbolizál számodra a példaképed, amit szeretnél elérni, és ehhez erőt is ad, hogy igen, lehetséges.

Miért lenne rossz? Azt, hogy korai e vagy sem, nem lehet így szimplán megtudni.

EZ viszont korai. Várj még vele egy pár évet.

Azután, hogy hétszer dobott? Hát, ő is szeretné érezni a szabad szerelmet, de nem veled. Inkább ne próbálkozz.

Mindenkinek mást jelent a normális.

2013. máj. 3. 18:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 1. és az eddigi utolsó válaszolóknak eddig ők adták az eddigi legmegértőbb válaszokat. de mondom ma voltam annál a lánynál aki 7-szer is dobott, és 8-szorra elfogadott mert bevallottam ezt a netes dolgot neki. és mérges volt de örült! elestem és majdnem beleestem a kutyakakiba. :D nem fölsegített röhögtünk és rámült a hátamra úgyhogy nem tudtam fölkelni. úgyhogy sikerült
2013. máj. 3. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!