Mit adhatnék keresztanyámnak?
Figyelt kérdés
Keresztanyámnak szeretnék valamit adni anyák napjára de nincs semmi ötletem.Eszembe jutott,hogy egy verset meg tanulnék és azt elmondanám neki egy verssel de nem találtam olyan verset, tudnátok ajánlani verseket? Az én keresztanyám a tanárom és még csak egy hónapja keresztelkedtem, úgyhogy nem annyira ismerem de szerintem egy ilyesmi meglepetésnek örülne.2013. máj. 2. 20:44
1/2 anonim válasza:
Én virágot rajzoltam. Külön, egész lapot kitöltőt mindkét mamámnak, anyukámnak és a keresztanyámnak. Egy tulipánt, egy nárciszt, egy rózsát és egy liliomot. Ha megy a rajzolás (én se vagyok egy Picasso, de szerintem szépek lettek), rajzolj te is! Google-ben kerestem rajzokat, azok alapján csináltam. Írd mellé/alá, hogy Anyák napjára sok szeretettel! Ennek örülne szerintem :)
2/2 A kérdező kommentje:
ez nagyon jó ötlet,köszönöm :)
2013. máj. 4. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!