Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Minek van nagyobb értéke? A...

Minek van nagyobb értéke? A főznivalónak ami a fazékba, az asztalra kerül vagy annak az elkészítésénak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakácsnak készülsz egy étterembe, a másodiknak...:)
2009. szept. 28. 12:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem készülök szakácsanak, háziasszony vagyok. A férjemmel vitázunk ezen. Szerinte a háztartási munkának, beleértve a főzést is nincs akkora értéke, mit annak, hogy ő a hozzávalókat beteremti itthonra.
2009. szept. 28. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A komment megírásának időpontja: ma 12:41

akkor javasold neki, hogy cseréltek :)

2009. szept. 28. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a háztartás kézben tartása és a vezetése felér egy munkahellyel. Azaz, ha egy nőnek van munkája és mellette otthon csak ő viszi a háztartást is, akkor lehet mondani, hogy 2 állása van. Nálunk én eddig nem dolgoztam, de viszont rend és tisztaság volt itthon. 3 hete dolgozom és csak annyi vagyok hajlandó megcsinálni, amit párom is csinál. Így már nem tetszik neki, hogy dolgozom.
2009. szept. 28. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy háztartás vezetése felér egy főállással. Próbálja meg egy hétig, és meglátja, hogy nem is olyan könnyű!

De megteheted te is, ha letelik a 8 óra félbehagyod a dolgod, mert letelt a munkaidőd. Mondjuk a főzeléket berántás előtt lekapcsolod...

2009. szept. 28. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Annak a férfinak, amelyik még csak a hozzávalók beszerzését próbálta, annak a hozzávalók érnek többet. De megnézném, hogy nem maradna tiszta törölköző, nem pucolnád ki a wct, nem lenne kaja, nem mosnál fel, nem mosnál és pároznál össze neki zoknikat, nem lenne több tiszta tányér és mindet neki kéne csinálni, akkor mi lenne.
2009. szept. 28. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy szegény dolgozó háziasszonykodó feleségeknek 2 állásuk van...
2009. szept. 28. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiszámolták: egy átlagos háziasszony kb. annyit dolgozik, amire 180e ft járna fizetésnek.
2009. szept. 29. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!