Melyik az a Gwen Stefani szám amit mindíg adnak?
Figyelt kérdés
Nálunk amikor meccs van (focipálya közelében lakom) de még nem kezdődött el a meccs akkor, mindíg beraknak zenét és szinte mindíg ugyan azokat.Na és van egy szám és tudom hogy Gwen Stefani énekli de nem tudom a címét de az a szám ilyen jó pörgős és nagyon ismert de fogalmam nincs mi a címe már mindenhol keresten de nem találom és asszem dobolással kezdődik.Valaki tudna segíteni?2013. ápr. 30. 21:54
1/8 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Kgjkth6BRRY
Szerintem ez lehet az :)
2/8 A kérdező kommentje:
nem nem ez :((
2013. máj. 1. 13:33
3/8 A kérdező kommentje:
de hasonló
2013. máj. 1. 13:34
4/8 anonim válasza:
Szerintem az It's My Life. Mindenhol azt adják.
5/8 A kérdező kommentje:
nem sajnos :((
2013. máj. 2. 19:50
7/8 anonim válasza:
Talán a Wind It Up..de nem vagyok benne biztos.. :(
8/8 A kérdező kommentje:
Ja már megtaláltam de nem Gwen Stefani volt hanem Nelly Furtado lehet hogy csak én vagyok ilyen süket de szerintem hasonlít a hanguk ezért keverhettem össze :D
2014. júl. 6. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!