Az nagyon gáz, hogy mindenféle ürügyet kitalálok, hogy beszélhessek egy sráccal telefonon?
Figyelt kérdés
Mármint ma délután volt itt,meg néhány másik osztálytárs,és annyira akartam vele beszélni,irtam neki,hogy jöjjön msn-re,és mivel már késő van és nem engedik,visszahivott 2x,amit én nem láttam,és most,hogy kérdezte mit akartam,kitaláltam valamit,ami lehet,nem olyan életbevágóan fontos. Nagyon nyomulós? amúgy ezt a kérdést tettem fel régebben,ha segit: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. 2009. szept. 27. 19:56
1/1 A kérdező kommentje:
bocs,az előbbi kérdésem linkjét nem kellett volna...csak még mindig félek :S
2009. szept. 27. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!