Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok ötleteket adni?...

Tudnátok ötleteket adni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tegnap elkezdtem írni egy történetet . A főszereplő 18 éves lány aki Los Angelesben lakik .

Tudnátok írni pár ötletet vagy szituációt amit beletudnék építeni ?

Előre is köszönöm szépen a segítséget ! :)

2013. ápr. 30. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem pl lehetne olyan hogy talizik 1 fiuval és megszöknek vagy el akarják rabolni vagy kémkedik valaki után. most ennyi jutott eszembe :)
2013. ápr. 30. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

ha nem tudsz saját ötletet, akkor egy szart nem ér az egész. Így olyan mintha mi írtuk volna meg.

Nem eredeti

Ha azt se tudod, hogy miről írj, akkor nincs semminek sem értelme

2013. máj. 1. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi az elsőnek !

Második :

Van ötletem csak gondoltam tudnátok még többet adni...igazából a fejemben már megvan az egész, csak ha valaki van olyan kreatív és kedves ,hogy ír akkor azt szívesen fogadom . De mindegy....:)

2013. máj. 2. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen olyan benne, hogy a lány próbálja megvalósítani az álmait (pl. énekes akar lenni, együtt akar dolgozni az imádott sztárjával), de a szülei nem engedik neki, más jövőt képzelnek el neki (pl. azt akarják hogy az ő éttermükben dolgozzon pincérként.) Aztán jöhetnek onnan ilyen szituk, hogy találkozik az étteremben azzal a sztárral, akivel /összejönnek, megszökik, vagy bármi, csak izgalmas legyen...:) Igazából nem nagyon tudok mit írni, mivel nem írtad le, hogy kb. miről is szól, mivel kezdődik a történeted, mert csak ahhoz tudnánk írni ötleteket. :)
2013. máj. 14. 15:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Igazából arról szól ,hogy összeismerkedik egy sráccal az új suliában. Majd mikor a tizenkettedikesek lesznek szakítanak.

Elmegy egyetemre és majd összeismerkedik egy tűzoltó csávóval ....:D

2013. jún. 6. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!