Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit kell tenni?

Ilyenkor mit kell tenni?

Figyelt kérdés
ha mondjuk nyugodtan sétálsz vagy valami és beléd kötnek többen de nem tudsz elfutni csak verekedni lehet már csak akkor mit kell tenni ha 2-en vannak, vagy ha 3-an vannak, vagy ha 4-en vannak.

2013. ápr. 30. 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Milyen izmos, nemű ?

STb...

2013. máj. 2. 17:39
 12/17 A kérdező kommentje:
nem vagyok idős igazábol csak sok videót és tőrténetet olvastam és kiváncsi vagyok mit tennétek ilyenkor
2013. máj. 3. 11:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Elkezdenék hátrálni aki közel jönne azt orrbavágnám és futás.
2013. máj. 3. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Hajnival verekednék :)
2013. máj. 4. 01:08
 15/17 A kérdező kommentje:
ok :)
2013. máj. 4. 11:23
 16/17 anonim válasza:
Hát ha többen vannak és nem tudod elkerülni a bajt, akkor úgy helyezkedni háttal pl. fal - kerítés hogy ne kerüljön senki se mögéd. Meg ha elhajolsz az ütés elöl akkor beleüt a falba, azzal a kezével nem fog már ütni egy ideig. Próbáld a torkát megütni, vagy tökönrúgni, ha meg földre kerülsz húzd össze magad rendesen és egy adott pillanatban próbáld tökön vágni. Érdemes magadnál tartani gázspray-t. 22F
2013. máj. 17. 15:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Hajni is szokott verekedni?

Ő mennyire erős?

2013. jún. 14. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!