Attila1976 kérdése:
A váci Jysk-et hol találom? Mert a címe semmit nem mond nekem. Jysk 2600 Vác, Belterület 5779/16. Akár a gps koordinátáját is megköszönném.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 22:19
1/3 anonim válasza:
Nárcisz út. Most néztem a maps-on.
2/3 anonim válasza:
Hol találtad a Nárcisz utat? Az a vasútállomás mögött van a Jysk pedig nagyon nem ott van.
Az a Tesconál van amit ha jössz Pest felől a régi kettesen lehet látni, pár 100 méterrel van mellette a Jysk a "pusztában".
A Tesco a Deres úton van.
3/3 A kérdező kommentje:
Meg is találtam. Valóban a Deres utcai Tesco mögött van google maps-al nézve még a zászlói is látszanak nagyon halványan. A Tescohoz letérő körforgalomban tábla is jelzi. Köszönöm a segítséget!
GPS 47.75719 19.14464
2013. máj. 1. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!