Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan töröljem Xbox live...

Tamas243 kérdése:

Hogyan töröljem Xbox live accountomat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon nagy gondom van!

-van egy Xboxom azon egy accountom amire befizetem ilyen arany tagságot ami automatikusan beállitotta,hogy évente mindig fizesen az xbox live-nak,hogy legyen megint tagság (mert évente kell ujat venni)Na most, én az xbox felhasználóm jelszavát teljesen elfelejtetem!Így nem tudom törölni se beállitani h ne fizesen évente automatikusan.Már mindent próbáltam! jelszó megváltoztatás nem megy se jelszó emlékeztető Mit tegyek?? kérlek segitsetek mert nagyon súlyos a gond előre is köszönöm!!!!

2013. ápr. 29. 21:08
 1/5 A kérdező kommentje:
vagy ha le tudnátok irni h xboxon belül hogyan kell törölni a fizetési adatokat annak is örülnék
2013. ápr. 29. 21:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Sőt már meg van,hogy hogyan kell törölni a fizetési adatokat az xboxról de mikor rámeghyek ezt irja:

Kártyadatok... IS attached to an active subscription.

Select continue to choose a different renewal option.

2013. ápr. 29. 21:22
 3/5 anonim válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot.
2013. ápr. 29. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590.(vezetékes telefonról ingyenes) Ez a szolgáltatás munkanapokon 9 és 17 óra között.
2013. ápr. 30. 01:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! sikerült letiltani mindent:)
2013. máj. 1. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!