Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy jöttek ki a tűzoltók...

Hogy jöttek ki a tűzoltók ebben az esetben, ha mindig előre megkérdezik, hogy mi ég?

Figyelt kérdés

Elmesélek egy történetet. Szegeden el akartam indulni a kollégiumból a város felé. Ahogy kanyarodtam ki, megálltam, mivel nagy forgalom mellett vagyunk, szépen jelezgettem kifelé. Jöttek, ahogy szoktak, mindig baromi nagy a forgalom. Ott álldogáltam nyugisan a kis polskival, indexeltem, ásítoztam. Egyszer csak hallom, hogy egy visító, szirénázó tűzoltó szalad a város felől. Gondoltam, ezt még megvárom. Volt egy olyan érzésem, hogy ez hozzánk jön, bár mehetne ezerfelé Szeged területén, Szeged környéki falvakba, gyárakba is, stb. A következő pillanatban megállt előttem visítva, pont a kicsike polskika orra előtt; mint egy úttorlasz, úgy állt ott, nekem se ki, se be, előttem a tűzoltóautó, mögöttem a zárt nagykapu, és még mindig indexeltem ártatlanul. Na mondom, most mi van, amikor eljöttem, nem láttam se tüzet, se füstöt. Csak néztem felfelé a fedett biciklimből a nagy autóra, és elkezdtem tolatni, amennyire csak lehetett, hogy ne akadályozzam az oltást. Egyszer csak látom, hogy jön kifelé a portás, és mutogat a szemben lévő buszmegállóra, amit a tűzoltók széles mosollyal meg is köszöntek, és elkanyarodtak oda. Én meg odanéztem, és kerestem a nagy füstöt, de még mindig nem láttam semmit. Mi az, ami füst nélkül ég -gondoltam-, mert nemhogy füstöt, még tüzet se látok. Viszont megálltak a buszmegállóban, és kezdték elővenni a slagot, ami azt jelentette, hogy nem menteni kell, azaz nem szorult be senki sehova, hanem valóban oltani kell. De mit?? Meresztem a szemem, hát hova dugta be a slagot a tűzoltó?

Na hova??

A buszmegállóban lévő 1 méteres minikukába!! Mert füstölt benne egy cigarettacsikk!!

Azt hittem, eldobom az agyam és elrepül!

Hát a portás miért nem öntötte nyakon a kukát? Ezért jött ki egy szirénás, villogó egység?

A kukában még a nejlon se olvadt le, ott állt tisztán. Ezután a röhögéstől nem bírtam elindulni. A tűzoltók teljesen komolyan tették a dolgukat, és megmentették a kukát tiszteletreméltó buzgalommal.

Azt meg már nem is mondom, hogy a következő ember, aki kiment volna a buszmegállóba, és észleli ugyanezt, hogy nem aludt el egy csikk, a tízóraijából fél liter ásványvizet felhasználva ugyanezt a hatást érte volna el.

Még mindig röhögtem és még mindig indexeltem. Meg volt mentve a nap és a kuka.

2009. szept. 27. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
xD
2009. szept. 27. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Te jó ég.. mondd, hogy ez nem igaz.
2009. szept. 27. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
lol ))) még szerencse h egyik tűzoltó se veszett oda! A nap hősei!
2009. szept. 27. 15:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos igaz.
2009. szept. 27. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolom a tűzoltók is röhögtek egy jó nagyot.. Ilyenért kihívni őket.. :D
2009. szept. 27. 15:28
 6/6 anonim válasza:
Lehet ezen jókat röhögni,meg jópofizni,de ezen mondjuk múlhatna rossz esetben ember élet is.Már ha ugyan ebben az időben máshol nagyobb szükség lenne rájuk.Sajnos nagyon sok esetben vannak riasztva őrült nagy baromságokhoz,és ez nem az ő hibájuk.
2010. márc. 11. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!