Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem jó a gázbojler?

Miért nem jó a gázbojler?

Figyelt kérdés
Az volt hogy nem ègett rendeses a ròzsa ès mindig elaludt vagy lekapcsolt. Ktakarìtottam ès most meg nagyon meleg a vìz. Volt a szerkezeten egy csupasz rèzkàbel amit elvàgtam majd visszaszerelèsnèl összekötöttem, meg kèt vezetèk amiket a helyükre visszaforasztottam. Na most kb egy òràt megy ès lkapcsol az egèsz ès egyesen is ugyanolyan erõsen megy mint hetesen. Mièrt van ez???

2013. ápr. 28. 22:33
 1/7 szokratesz válasza:
Valószínű hogy amit te csupasz rézkábelnek néztél az egy termocső volt amiben a melegítés hatására egy gáz kitágul ezzel szabályozza a tartályban lévő víz hőmérsékletét. Azt visszakötni nem lehet csak cserélni, mert a gáz elszökött belőle.
2013. ápr. 29. 08:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Hali megnèztem ès ez egy tök sima rèzvezetèk
2013. ápr. 29. 08:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocs klmegnèztem jobban ès igazad van, szal ez miatt a csõ miatt nem tudom szabájozni?
2013. ápr. 29. 08:20
 4/7 szokratesz válasza:
os akkor ige emiatt nem rud szabályozni. Nem lenne célszerűbb szerelőt hívni mielőtt szerepeli fogtok a tv-ben mint gázrobbantók? :)
2013. máj. 1. 08:27
 5/7 A kérdező kommentje:
egyszer élünk, felrobbanni meg nem fogunk mer van benne automata lekapcsolás de azért köszi :)
2013. máj. 9. 14:06
 6/7 szokratesz válasza:
Hát ha ennyi magabiztosággal szereled továbbra is a bojlert akkor hiába van abba bármi ami meg akadályozna. :D
2013. máj. 11. 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
hát tudod a hibákból tanul az ember :) izgalom nélkül meg úgy is unalmas lenne élni
2013. máj. 13. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!