Mit gondoltok arról, hogy néhány ember elítál másokat a stílusuk miatt?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy pl. az utcán megy egy discos, hip-hopos vagy egy plázacica, és az emberek csak elmennek melletük és "emberszámba" veszik őket.De ha egy rocker vagy egy goth megy az utcán akkor őket az összes ember bámulja.Ez Diszkrimináció nem?Miért jó ez az embereknek, hogy lenézik ha valaki rocker vagy gothM2009. szept. 27. 12:52
1/2 anonim válasza:
Ez szerintem csak nézőpont kérdése
ha látok egy rockert vagy egy goth-ot, akkor azon én nem azt látom hogy "fura" hanem hogy van stílusa.. ha meg egy plázalotyó megy el mellettem, akkor én arra nézek furán, mert szerintem az a gáz
2/2 anonim válasza:
Szerintem ez az egész "stilusosdi" gáz, ugy ahogy van, nemhogy az itélkezés egymás felett..
Én nem tartozom semelyik stilusba, akkor mi vagyok? Egy földönkivüli?Ugyanmár!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!