Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mely számukat írták a One...

Mely számukat írták a One Direction tagjai?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Láttam egy videót, melyben az szerepelt, hogy a Take Me Home-ban 5 számot is ők írtak, de nem tudom, hogy melyik 5-öt, mert arról nem volt szó. Légyszi, segítsetek!

Előre is köszi.

2013. ápr. 28. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Számold meg!

2013. ápr. 28. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Már bocs, de ezeket nem ők írták!!! az új albumuk számait fogják ők írni, ami még december 24.-e előtt meg fog jelenni..Sajnos eddig egyik számukat sem írták ők, de 2 hónapja rúgták ki a szövegírójukat! 1 számuk van, amit Niall írt ez pedig a Summer Love 
2013. ápr. 29. 16:30
 3/6 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 29. 19:34
 4/6 anonim válasza:

Olyan számuk tényleg nincsen amit csak Ők írtak de van olyan amit Ők is

Last First Kiss,Back For You,They Don't Know About Us, Summer Love, Still The One,Irresistible, Én úgy tudom ezekben Ők is segítettek

2013. máj. 1. 07:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen segítettek, de nem ők írták!! a kérdésebn meg ez volt" a Take Me Home-ban 5 számot is ők írtak, de nem tudom, hogy melyik 5-öt, mert arról nem volt szó. Légyszi, segítsetek!" és nem írták egyiket sem ők, csak segítettek és az enm ugyanaz!! :)
2013. máj. 1. 08:51
 6/6 anonim válasza:
Az biztos,hogy a Summer Love-ot Niall írta.A többit nem tudom. :(
2013. máj. 20. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!