Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tesóm mindenben leutánoz!...

A tesóm mindenben leutánoz! Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

először csak annyit vettem észre, h ha vettem magamnak egy ruhát, utána egy hétre ugyanolyat vett .....(vagy átvitte a szobámból a saját szekrényébe azzal az indokkal,h azt "ő vette")

mostanában mindig az avontól rendelünk dolgokat és mindig ő nézi meg előbb; választ belőle......miután én is megnéztem és kiválasztottam , h mit kérek , ő is hirtelen azt kéri -.-'

ez már teljesen az idegeimre megy , főleg úgy, h anya sem szereti ha ugyanabból kell venni többet ......

mit tegyek h ne utánozzon???

én 15,, a tesóm 18 éves

2013. ápr. 27. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Öntsd le magad egy vödör vízzel. Azt tuti nem csinálja utánad. ☺
2013. ápr. 27. 21:22
 2/3 Adrienn12 válasza:
Hát akkor valószínűleg tetszik neki az ötleted.. nemtom nekem is van egy olyan de olyan idegesítő unokatesóm hogy mindig utánoz és akaratos.persze ő még csak 7éves..
2013. ápr. 29. 17:38
 3/3 Sanuár válasza:
Kedves Tesok! Azaz a fiatalabbiknak irnám. Ne idegeskedj hogy utánoz az idősebb tesód. Neki is más áll jól, meg neked is. Pl. ha két egyforma ruhában vagytok. Az egyik mondjuk barna haju alacso9ny lány, a másik pedig kicsit magasabb és mondjuk szőke. Mindkettőn másképp mutat a ruha. Ugyanez vonatkozik a kozmetikai termékekre is. Lehet ami neked jól áll, az rajta nevetséges. Nincs két egyforma ember, ha csak nem ikre. Ezért ne idegesitsd magad, inkább szeresdd a tesódat azzal több eredményt érsz el és boldogabb lesze. Fogadd meg tanácsom, egy nagyi.
2013. ápr. 29. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!