Milyen egy átlagos másodikos viselkedése?
a kérdés azért fogalmazodott meg bennem, mert van egy ekkora fiu a házunkban, és szerintem elég fura viselkedese, és nincs osszehasonlítási alapom... felnottek kozt nott, nincs testvére. oriási mesemondo még nagyobb fantáziával. a multkor az osszes bicajrol leszedte a szelepsapkákat. mikor észrevettuk, azt mondta, nagyon komolyan, látott idegeneket, akik ástak valamit a telek sarkában...így elokerult mind. ekkor elohozta, hogy az o bicoját is leengedte valaki, o meg nem tudja visszarakni rá...végul mégiscsak kiderult, hogy o volt a tettes, csak mindenkit bolondított.
ma egy vízelvezeto csovet tomkodott be szeméttel és betondarabokkal.
tegnap a nyitott szennyvízgodor szélén állt a tobbi gyerekkel (kisebbek, mindenben kovetik ot), és koveket dobált be...rájuk szoltam, nehogy baj legyen, és még neki állt feljebb, hogy o biztos nem esik bele, és miért ne lehetne kacsázni...ennek ellenére ma a férjem látta oket ugyanugy (a godor fedele le lett lakatolva, de az egyik fele enged, azt nyitotta fel...). ha magátol nem tudta, hogy ez veszélyes játék, a figyelmeztetésem után már meg kellett volna értenie, nem? és mégis....
meg hasonlo dolgai vannak, csak most ezek a legfrissebbek. találgat, szuper színész a kissrác (volt, hogy én is bedoltem neki), de ugy látom, a tobbi gyerek megy utána, o a fonok...
csak érdekelne, mi várhato el egy ekkora gyerektol? mennyi felelosségérzet, kell már neki gondolnia a tettei kovetkezményére (godor szélén játszás stb)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!