Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szombat este, mindenki bulizni...

Szombat este, mindenki bulizni van, csak én gunnyasztok a gép előtt?

Figyelt kérdés
Valaki? :(:( hüpp hüpp
2009. szept. 26. 20:26
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Én is gép előtt vagyok, itt legalább nem kell részegeket elviselnem :D
2009. szept. 26. 21:48
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Nos ha már buli van,akkor pasik meg csajok is vannak akik ismerkednek egymással:D no és vannak azok az igazi party r***bancok:D:D

Ki meiket vállalja???

Én leszek szivesen ismerkedős partyr****banc:D

Am pasikkal télleg ismizek:D ha gondoljátok:D:D:D

[Whiskey-Cólás,Hell-es csaje :D]

2009. szept. 26. 22:47
 43/48 anonim ***** válasza:
Énis party ribanc vagyok xD--(a jégert whiskey colát bort kérő ouzo-t és sört kínáló csaj xD)
2009. szept. 26. 22:51
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
énis party"ribanc" :D csak nemjön senki bedbe :( (mert tegnap is voltunk és csak nekem van energiám:( )
2009. szept. 26. 22:57
 45/48 anonim ***** válasza:
Ohh énis elakartam menni csak az a gáz hogy itt is pangás van a többiek részéről xD :S
2009. szept. 26. 23:00
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam bulizni járni, illetve kinek mi a szórakozás, de most kiruccanni sincs hangulatom, egész nap vásárlással telt, de megérte, mert sikerült találni végre megfelelő kabátot, ami méretre is fazonra is és színre is jó, úgyhogy megérte, de a végére már nagyon fájt a lábam, és még a fejem is megfájdult, front van, eső lesz, de nem tudom, mikor, viszont a fejfájásom csak akkor múlik el rendesen.
2009. szept. 26. 23:40
 47/48 anonim ***** válasza:

citromos gösser jó csak kb nem érezni rajta h sör :D de suli után mindig veszünk és a melegben olyan jool oltja a szomjat. szeretem :D(L)

vodkanarii ? :D(L) ki iszik velem?:D

15l

2009. szept. 27. 12:29
 48/48 anonim ***** válasza:
21:11 hozzám nem menrél odajönni? :P
2009. szept. 27. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!