Ez miért lehetett? Elfeküdtem a karom?
éjszaka felébredtem és meg akartam nézni, hány óra van. ahhoz az órámon meg kell nyomni egy gombot, hogy világítson. a bal kezemen volt az óra így a jobbal próbáltam volna megnyomni a gombot de egyszerűen nem mozdult meg a karom! teljesen érzéketlen volt, akármit csináltam, olyan érzés volt, mintha levágták volna. felemeltem és visszaesett mint egy fadarab. aztán csak percek után kezdtem el újra azt érezni, hogy két karom van :S ennyire elfeküdtem volna a karom? ez normális?
hajlamos vagyok úgy aludni hogy hátrahajtva a fejem alatt legyen a kezem.
Ez nagyon nem vicces. Velem is volt ilyen egyszer, nekem sem mozgott a karom és annyira megijedtem hirtelen, elkezdtem ordítani a bátyámnak a másik szobába, hogy jöjjön gyorsan. Aztán utána tök hülyének nézett, hogy mit kiabálok, de még aznap megrázott az áram és a karomat nem tudtam mozgatni és pont olyan érzés volt, mint akkor éjjel. Nagyon ijesztő tud lenni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!