A Sims 3-ban nem tudtok ötleteket adni, hogy milyen családot hozzak létre? Ugyanis mindig létrehozok egy családot de megunom egy idő után és arra gondoltam megkérdezem, hogy nincs-e ötletetek számomra.
Már írtam ide (utolsó előtti és az azelőtti vagyok), de mostanában tökre belejöttem ezekbe a Challange-ekbe. (tudom, félig angol, a többe szám meg magyar, de nem baj :D) Nézz utánuk, van egy csomó tök jó. :) Én ezeket csinálom jelenleg:
- 100 baby challange
- Rebuild a world challange
- Isle of the mindnight sun challange
- 100 cat challange
- Legacy challange
- Perfect genetics challange
Némi angoltudást igényel, de csak amíg megismered a szabályokat, de végülis nem olyan bonyolultak. :)
csináld meg saját magadat! az a legérdekesebb főleg ha ugyan olyan lesz mint a te életed csak éppen egyedül
persze ha az évszakokat letöltöd jobban szórakoztat :D
Jézus, már kétszer írtam ehhez a kérdéshez. :D De most írok megint. A Sims örök. :D <3
Némelyik youtube-os Simmer úgy tud játszani, hogy rendesen inspirációt ad. :D Mostanában mindig azt csinálom, hogy nézek pár videót, és utána játszom. Egy sima család, ahol egy pasival és egy nővelkezdtem, majd eljegyzés, lány/legénybúcsú, házasság, gyerekek, stb... És ezt megpróbálom minél több generáción át folytatni. Meg szintén a videó alapján eléggé belejöttem a játékon belüli fotózásba, így minden percet megörökítek,hogy aztán sok idő múlva legyen mire visszanézni. :) Ja, és mivel nem vagyok túl jó se Sim létrehozásban (inkább nincs elég türelmem), se házépítésben, letöltök házakat meg simeket, hogy jó géneket örököljenek, és ne a sima városlakókkal kelljen összehoznom őket. :D
Nem tudom, hogy ismered-e a Nraas modokat, de nekem egy csomó le van töltve, modok nélkül már nem is tudnék játszani, ezekkel sokkal élvezetesebb, izgalmasabb, és sokkal több a lehetőség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!