Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Sims 3-ban nem tudtok...

A Sims 3-ban nem tudtok ötleteket adni, hogy milyen családot hozzak létre? Ugyanis mindig létrehozok egy családot de megunom egy idő után és arra gondoltam megkérdezem, hogy nincs-e ötletetek számomra.

Figyelt kérdés
pl:ilyen-olyan család és,hogy az miért előnyös stb...

2013. ápr. 27. 08:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Már írtam ide (utolsó előtti és az azelőtti vagyok), de mostanában tökre belejöttem ezekbe a Challange-ekbe. (tudom, félig angol, a többe szám meg magyar, de nem baj :D) Nézz utánuk, van egy csomó tök jó. :) Én ezeket csinálom jelenleg:

- 100 baby challange

- Rebuild a world challange

- Isle of the mindnight sun challange

- 100 cat challange

- Legacy challange

- Perfect genetics challange

Némi angoltudást igényel, de csak amíg megismered a szabályokat, de végülis nem olyan bonyolultak. :)

2014. máj. 25. 17:07
 12/15 anonim ***** válasza:

csináld meg saját magadat! az a legérdekesebb főleg ha ugyan olyan lesz mint a te életed csak éppen egyedül

persze ha az évszakokat letöltöd jobban szórakoztat :D

2015. jan. 1. 18:30
 13/15 Mate$$$$$$$$ válasza:
Csinálj egy férfit vagy nőt és jöljön össze egy városival ez nekem mindig bejön
2015. okt. 15. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Jézus, már kétszer írtam ehhez a kérdéshez. :D De most írok megint. A Sims örök. :D <3

Némelyik youtube-os Simmer úgy tud játszani, hogy rendesen inspirációt ad. :D Mostanában mindig azt csinálom, hogy nézek pár videót, és utána játszom. Egy sima család, ahol egy pasival és egy nővelkezdtem, majd eljegyzés, lány/legénybúcsú, házasság, gyerekek, stb... És ezt megpróbálom minél több generáción át folytatni. Meg szintén a videó alapján eléggé belejöttem a játékon belüli fotózásba, így minden percet megörökítek,hogy aztán sok idő múlva legyen mire visszanézni. :) Ja, és mivel nem vagyok túl jó se Sim létrehozásban (inkább nincs elég türelmem), se házépítésben, letöltök házakat meg simeket, hogy jó géneket örököljenek, és ne a sima városlakókkal kelljen összehoznom őket. :D

Nem tudom, hogy ismered-e a Nraas modokat, de nekem egy csomó le van töltve, modok nélkül már nem is tudnék játszani, ezekkel sokkal élvezetesebb, izgalmasabb, és sokkal több a lehetőség is.

2015. okt. 16. 19:43
 15/15 anonim válasza:
Én csináltam egy nőt és annyi gyereket örökbe fogadtam aminnyeit csak tudtam :D
2015. dec. 17. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!