Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kecskeméten vannak leszbikusok...

Kecskeméten vannak leszbikusok, illetve biszexuálisak?

Figyelt kérdés

Oké. Tudom, egy idióta kérdés. Nyilván vannak. :D Csak arról szeretnék informálódni, hogy itt gyakorin mennyire gyakoriak. Nem igazán tudom melyik témakörbe írhatnám ezt, meg igazából abban sem vagyok biztos, hogy minek is írtam ki. Hirtelen ötlet volt, mondván ez úgy is egy anonim oldal. És kajak már én érzem magam hülyén, hogy felteszem az ezredik ilyen típusú leszbis kérdést. :D

Hát végül is mindegy.. A válaszaitokat előre is köszönöm!

2013. ápr. 26. 22:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy alakulhatott volna másként is. Mindig ott van a "mi lett volna ha..", de nem így lett. Azért én örülök az akkori ismeretségnek is és azért nem csak egyszer találkoztunk. Én úgy emlékszem volt az három is. :D
2013. ápr. 29. 21:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen, három volt. :D Előszőr más személyre gondoltam, vele valóban csak egy volt. :D
2013. ápr. 29. 21:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Decadencia: Bizonyára sokan vannak, de ezek szerint mind bújócskát játszik vagy nem kedvelik a gyakorikérdések.hu-t.. :D
2013. ápr. 29. 21:47
 14/20 anonim válasza:
Hát nem Kecskemét, egy kicsit mellette Nagykőrös, de jelen... :) 15.l.b
2013. ápr. 30. 22:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Naháát.. Én is nagykőrösi vagyok egyébként. Csak azért írtam Kecskemétet, mert odajárok iskolába nap mint nap. Szinte ott élek. Nem mertem volna feltételezni, hogy Kőrösről ír valaki.. Hát erre csak ennyit tudok mondani: Üdv itt tesa! :D xD
2013. ápr. 30. 22:35
 16/20 anonim ***** válasza:
És végül, de nem utolsó sorban: [link]
2014. márc. 1. 22:25
 17/20 A kérdező kommentje:
Nee na jó.. Most haltam meg.. Erre nem számítottam. :D
2014. márc. 4. 17:53
 18/20 anonim válasza:
Hát tudom már rég tették fel a kérdést de hátha , én 15 éves bisze lány vagyok , kecskemét mellett lakom .
2015. ápr. 5. 21:03
 19/20 anonim válasza:

Kecskemét mellett lakom, de Kecskemétre járok suliba. :D

16/l.b.

2015. máj. 13. 22:14
 20/20 anonim válasza:
Sziasztok én 26éves jótestű sokak szerint jóképű bisex pasi vagyok kecskemétről :P
2016. dec. 14. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!