Lehet tenni jelszót Samsung Galaxy S telóra és Samsung ACE telóra?
Figyelt kérdés
Külön mappára szeretnék tenni adatokat amit nem szeretnék védettség nélkül hagyni. VALAKI TUD SEGÍTENI?2013. ápr. 26. 21:28
1/4 anonim válasza:
tudtommal van pár alkalmazás rá a play áruházban :) én anno találtam rá alkalmazást csak sajnos nem tette az én telómon a dolgát.. De tudodmit addig keresek neked hátha ;)
2/4 anonim válasza:
de amúgy csak alkalmazásra lehet tudtommal még jelszót rakni más alkalmazással.. ahhoz hogy mappára rakj jelszót lekell töltened egy fájl böngészőt amin lelehet zárni jelszóval a mappákat.. Ha mappát akarsz akkor abban sajnos nemtudok többet segíteni :(
3/4 anonim válasza:
Smart Lock Free. Erre keress rá a play áruházban ez elméletileg lezárja az alkalmazásokat és nemis eszik sokat. :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönööm :)
2014. jan. 3. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!