Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Xántus IFO angol haladó...

A Xántus IFO angol haladó részén nem lesz nyelvi előkészítő ('nulladik') csak ha valakiknek szükséges? O. o

Figyelt kérdés
mert a levélben, amit kaptam ezt olvastam és nem tudom, hogy most hogy van:|

2013. ápr. 26. 16:03
1 2
 11/17 anonim válasza:
igen
2013. ápr. 29. 21:20
 12/17 anonim válasza:
Valakinek van ismerőse aki szintén 2 tannyelvűbe megy és nem indítják a haladó és középhaladó nyelvi előkészítőt? Nézegettem a többi suli honlapját és sehol nem láttam, hogy visszavonták volna az 1+4-et.
2013. ápr. 30. 08:58
 13/17 anonim válasza:

Sajnos visszavonták az 5 évfolyamost, csak az járhat, aki még a választott nyelvet semmilyen szinten nem tudja.Tehát teljesen kezdő. Viszont a Xantusban a teljesen kezdők meg magyarul tanulnak majd a 10 évtől, mert csak nyelvi előkészítősök, és nem kéttannyelvűsök. (ez a felvételi tájékoztatóban szept. óta ott volt) A kéttanosok 4 évig járnak majd, és azt a nyelvi tudást kell használniuk, amit hoztak magukkal.(ez az új, márciusi törvény)

Ha te mást derítettél ki, írjál, mert érintett vagyok én is!!!

2013. ápr. 30. 09:07
 14/17 anonim válasza:
Ezt a törvényt be tudnád linkelni ide? Én nem találtam a márciusi törvényben erre vonatkozó részt.
2013. ápr. 30. 10:18
 15/17 anonim válasza:
Azt én sem találom, de a Kóbor igazgató úr majd küld egy levelet, amiben rendkívüli szülőire hív, ahol mindent elmond erről.Vagy hívd fel telefonon. :)
2013. ápr. 30. 13:53
 16/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és mindenképpen írok, hogy mi lett!:)
2013. ápr. 30. 18:48
 17/17 anonim válasza:
Fenn van az iskola honlapján az új tanévre (2013/2014) vonatkozó program, órarendre lebontva.
2013. máj. 9. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!