Mit jelent az hogy omg? Nem akarok égő lenni a haverjaim előtt de tényleg nem tom hogy mit jelent. Pls
Mindkettőtöknek igaza van, de én Anett pártját fogom. Miért baj, hogy kiírta? Zavarja az aurád? Akkor ne válaszolj rá, ennyi.
Angolul: Oh my God (Ó, Istenem)
Németül is jó a rövidítés: Oh mein Gott, de a haverjaid biztos, hogy az angol változatot rövidítik :).
Én a 88 %-os vagyok tegnap 16:42 -kor írtam választ.Az a aurás kérdés nem tudom,hogy most nekem szólt vagy a másik illetőnek.
Kedves kérdező és válaszoló! Engem nem zavar a kérdés és amint láttátok előttem már leírták a választ,hogy mit jelent.Utána a kedves kérdező írt valami olyant,hogy baj ha nem használja ezt a szót? vagy vlmi ilyesmit már nem tudom ,bocs :D és én erre válaszoltam,hogy ha nem akarja az OMG-t használni beszélgetés közbe,akkor ne tegye.Miért lenne baj? Attól biztos nem lesz "menő" se több,se kevesebb ha minden mondat végére odateszi az OMG-t :)
és felőlem ennyi.téma lezárva :) nem rossz akaratból írtam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!